Vleeschhouwerij

Vleeschhouwerij is een Slagerij gelegen aan Hoofdstraat 58 in Zetten.

Meer informatie over Vleeschhouwerij in Zetten

De Vleeschhouwerij is een slagerij die de ambacht terugbrengt in de slagerij. Ze laten het vlees rijpen en hebben een duidelijke visie over vlees: het moet lekker, gezond en gemaakt zijn met enkelvoudige kruiden. Daarnaast hebben de dieren een eerlijk, diervriendelijk leven gehad. In de winkel kun je niet alleen de producten zien, ruiken en proeven, maar ook zien hoe ze worden bereid. Daarnaast bieden ze een originele cadeaubon aan, verpakt in een ouderwetse pot, waarbij de ontvanger zelf de invulling kan geven aan het cadeau. De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in verschillende waardes.

Wil je weten wat Vleeschhouwerij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vleeschhouwerij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vleeschhouwerij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vleeschhouwerij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Vleeschhouwerij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vleeschhouwerij

Bezoekers bekeken ook