Van Roekel BBQ

Van Roekel BBQ is een Slagerij gelegen aan Edisonweg 9 in Elst.

Meer informatie over Van Roekel BBQ in Elst

Bij van Roekel BBQ vindt u alles wat u nodig heeft voor uw barbecue. Op de website kunt u recepten vinden, Tips & Tricks, informatie over de winkel, workshops en het laatste BBQ nieuws. Het gezicht van van Roekel BBQ is Marco van Roekel, een ervaren slager die samen met zijn ouders en broer een cateringbedrijf had. Vorig jaar besloten ze te stoppen, maar Marco is doorgegaan met de BBQ shop en dat is een groot succes geworden. Naast zijn werk bij de BBQ shop werkt Marco ook als kwaliteitsdeskundige bij Biernacki in Polen en gaat hij graag naar BBQ wedstrijden met zijn team Lumberjack Smokers. Hij heeft zelfs de titel Europees kampioen Whole Hog gewonnen. Als u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met van Roekel BBQ. Alle contactinformatie is te vinden op de website.

Wil je weten wat Van Roekel BBQ verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Roekel BBQ of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Roekel BBQ? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Roekel BBQ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Van Roekel BBQ reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Roekel BBQ

Bezoekers bekeken ook