Topslager de Leeuw

Topslager de Leeuw is een Slagerij gelegen aan Dorpsstraat 92 in Elst.

Meer informatie over Topslager de Leeuw in Elst

Topslager de Leeuw is een specialist op het gebied van ambachtelijk vlees en catering. Het bedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit, service en hygiëne. Ze streven ernaar om hun producten van hoge kwaliteit aan te bieden tegen aantrekkelijke prijzen. Naast vlees bieden ze ook catering, buffetten en barbecue aan. Het is mogelijk om bestellingen thuis te laten bezorgen. Topslager de Leeuw heeft voor ieder budget een passend prijssegment en biedt een breed assortiment aan lekkernijen. Ze hebben zelfs prijzen gewonnen voor hun spare ribs en rookworst. Hun specialiteit is de partypan, perfect voor feesten. Daarnaast bieden ze ook heerlijke warme hapjes aan die gemakkelijk op tafel kunnen worden gezet. Topslager de Leeuw is ook te vinden op social media.

Wil je weten wat Topslager de Leeuw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Topslager de Leeuw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Topslager de Leeuw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Topslager de Leeuw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Topslager de Leeuw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Topslager de Leeuw

Bezoekers bekeken ook