Vlees & Vega

Vlees & Vega is een Slagerij gelegen aan Tielsestraat 33A in Valburg.

Meer informatie over Vlees & Vega in Valburg

Bij Vlees & Vega kun je terecht voor heerlijk vlees, vegetarische vleesvervangers en vriesverse maaltijden. Ze hebben een ruim assortiment en bieden goede kwaliteit voor een voordelige prijs. Daarnaast bezorgen ze vanaf €39,95 voor €7,95 en vanaf €75,00 zelfs gratis. De bestelling wordt bevroren geleverd in vrieswagens. Ze hebben al 2000 klanten die hen gemiddeld een 9 geven. Je kunt contact met hen opnemen via de contactgegevens op hun website en ze houden je op de hoogte van nieuwe producten en aanbiedingen.

Wil je weten wat Vlees & Vega verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vlees & Vega of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vlees & Vega? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vlees & Vega het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Vlees & Vega reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vlees & Vega

Bezoekers bekeken ook