Vietz

Vietz is een Fietsenwinkel gelegen aan Hoofdstraat 136A in Herveld.

Meer informatie over Vietz in Herveld

Bij Vietz, dé fietswinkel voor persoonlijke wensen en optimale service, kun je terecht voor advies op maat. Ze hebben een uitgebreide collectie van de best verkochte modellen elektrische fietsen en speed pedelecs, zoals de Kalkhoff Image 3.B Excite BLX, de Kalkhoff Image 5.B Excite+ BLX, de Riese & Müller Nevo GT Vario, de Stromer ST7 en nog veel meer. Vietz is gespecialiseerd in deze merken en biedt premium service. In vier stappen kun je jouw nieuwe e-bike of speed pedelec aanschaffen. Je kunt langskomen in de showroom, een proefrit maken, een voorstel ontvangen en vervolgens genieten van je vrijheid. Vietz streeft ernaar om de beste service en kwaliteit te bieden en je volledig te ontzorgen. Ze hebben ook nieuwtjes over hun merken en showroom en je kunt hun showroom bezoeken om jouw ideale fiets te vinden. Kortom, bij Vietz ben je aan het juiste adres voor jouw nieuwe e-bike of speed pedelec.

Wil je weten wat Vietz verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vietz of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vietz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vietz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Vietz reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vietz

Bezoekers bekeken ook