Pedalfactory BV

Pedalfactory BV is een Fietsenwinkel gelegen aan Industrieweg Oost 9C in Elst.

Meer informatie over Pedalfactory BV in Elst

De Pedalfactory is een bedrijf dat zich richt op het ontwerpen, maken en verkopen van unieke fietsen en fietsgerelateerde producten. Ze streven ernaar om hoogwaardige producten te ontwikkelen, duurzame materialen te gebruiken en samen te werken met specialisten in hun netwerk. Ze zijn sinds 2016 eigenaar van Brikbikes, die ontworpen zijn om klanten een kwaliteitsfiets met uitstekende rij-eigenschappen te bieden. De onderhoudsvrije asaandrijving of riemaandrijving en het gepoedercoate frame zorgen ervoor dat Brikbikes een leven lang meegaan. Klanten kunnen elke Brikbike uniek maken door te kiezen uit verschillende kleuren, versnellingen, remmen en accessoires. Brikbikes worden met vakmanschap en hoogwaardige onderdelen in Nederland gebouwd en individueel getest voordat ze naar de klant of lokale dealer worden gestuurd. Daarnaast hebben ze ook de award-winnende Sandwichbike ontwikkeld, die geïnspireerd is door het concept van plat verpakken en thuisassemblage. De Sandwichbike is gemaakt van twee weerbestendige frames van gelaagd multiplex, die aan elkaar worden gelijmd met 'slimme cilinders'. Het resultaat is een duurzame en aantrekkelijke fiets die in een kleine platte doos past en per post kan worden verzonden. Alles wat je nodig hebt voor de montage zit in de doos, inclusief gereedschap.

Wil je weten wat Pedalfactory BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedalfactory BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedalfactory BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedalfactory BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Pedalfactory BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedalfactory BV

Bezoekers bekeken ook