Sandwichbikes

Sandwichbikes is een Fietsenwinkel gelegen aan Industrieweg Oost 9C in Elst.

Meer informatie over Sandwichbikes in Elst

De Sandwichbike is een origineel Nederlands ontwerp dat geïnspireerd is door het concept van plat verpakken, zelfmontage en de drang om uitzonderlijke producten te creëren. In plaats van een gelast frame is de Sandwichbike een fiets die is ontworpen als een 'sandwich' van twee met weerbestendige coating bedekte frames van gelaagd multiplex. Deze frames en componenten worden samengebonden door 'slimme cilinders', waardoor de fiets zowel duurzaam als extreem aantrekkelijk is. De Sandwichbike past in een klein, plat pakket en kan per post worden verzonden. Alles wat je nodig hebt zit in de doos, inclusief gereedschap, zodat je meteen kunt beginnen met monteren. Het plezier van het zelf bouwen van je eigen Sandwichbike is alleen te vergelijken met het ermee rondrijden. Of je nu naar de stad gaat, door het park fietst of over de boulevard rijdt, je zult de opwinding voelen van je zelfgebouwde Sandwichbike. Het is ook mogelijk om de Sandwichbike kant-en-klaar te laten bezorgen. Naast het produceren van een fiets gemaakt van duurzame materialen, wilden we ook duurzaam gebruik stimuleren. Door mensen hun eigen Sandwichbike te laten monteren, willen we laten zien hoe prachtig de materialen zijn en hoe ze samenkomen. Het betrekken van mensen op deze manier creëert een unieke ervaring. Het houten frame, afkomstig uit een duurzaam beheerd bos in Duitsland, geeft elk frame zijn eigen unieke identiteit. Het bouwen, ontwer.

Wil je weten wat Sandwichbikes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sandwichbikes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sandwichbikes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sandwichbikes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Sandwichbikes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sandwichbikes

Bezoekers bekeken ook