Wels2wielers

Wels2wielers is een Fietsenwinkel gelegen aan Poort van Midden Gelderland Blauw 14A in Heteren.

Meer informatie over Wels2wielers in Heteren

Wels2wielers is een fietsenwinkel en fietsenmaker gevestigd in Heteren, Gelderland. Ze zijn gespecialiseerd in elektrische fietsen, racefietsen, mountainbikes en schoolfietsen. Met meer dan 25 jaar kennis en ervaring bieden ze een breed assortiment aan fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires. Service staat hoog in het vaandel en ze garanderen de beste service voor, tijdens en na de aankoop van producten. Je kunt altijd vrijblijvend proefritten maken op hun indoor testbaan. Populaire merken bij Wels2wielers zijn onder andere Cannondale, Cortina, Cube, Gazelle, Giant en Ruff Cycles. Ze zijn ook gespecialiseerd in fietsreparaties van deze merken. Daarnaast verhuren ze ook full suspension elektrische mountainbikes. Wels2wielers is dé fietsenwinkel/fietsenmaker in de omgeving van Arnhem en Nijmegen.

Wil je weten wat Wels2wielers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wels2wielers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wels2wielers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wels2wielers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Wels2wielers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wels2wielers

Bezoekers bekeken ook