Fietswinkel Gelderland

Fietswinkel Gelderland is een Fietsenwinkel gelegen aan Poort van Midden Gelderland Blauw 14 in Heteren.

Meer informatie over Fietswinkel Gelderland in Heteren

Fietswinkel Gelderland is een grote fietsenwinkel in Heteren, samen met Wels2wielers. Ze hebben een breed assortiment fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires. Service staat bij hen hoog in het vaandel en ze bieden advies op maat en proefritten op hun indoor testbaan aan. Ze verkopen verschillende soorten fietsen, waaronder racefietsen, mountainbikes en gravelbikes, van populaire merken zoals Cannondale, Cube, Giant, Liv, Sensa, Scott en Trek. Ze zijn ook gespecialiseerd in fietsreparaties van deze merken. Daarnaast zijn ze nu ook officieel dealer van RUFF Cycles, een Duits e-bike merk. Ze hebben al enkele modellen rijklaar staan in hun winkel. Verder hebben ze belangrijk nieuws over een terugroepactie van Shimano crankstellen en het feit dat ze nu Giant Premium dealer zijn. Tot slot zijn ze bezig met het verbouwen en uitbreiden van hun pand in Heteren.

Wil je weten wat Fietswinkel Gelderland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fietswinkel Gelderland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fietswinkel Gelderland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fietswinkel Gelderland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Fietswinkel Gelderland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fietswinkel Gelderland

Bezoekers bekeken ook