Skar Woutertje Plas 3

Skar Woutertje Plas 3 is een Kinderopvang gelegen aan Piersonstraat 23 in Zetten.

Meer informatie over Skar Woutertje Plas 3 in Zetten

Woutertje Plas 3 is een kinderdagverblijf gevestigd in de Lammerts van Buerenschool in Zetten. Ze bieden verschillende activiteiten aan voor peuters, zoals spelen, leren en ontwikkelen. De ruimte is ingedeeld in gezellige hoeken, zoals een huishoek, leeshoek, zandbak, bouwhoek en creatieve hoek. Buiten is er ook genoeg te doen, met onder andere klimtoestellen, een auto, wiebelbrug en een verkeerspleintje. Bij slecht weer kunnen de kinderen terecht in de gymzaal, waar ze bijvoorbeeld peuteryoga, peuterdans en peutergymnastiek kunnen doen. Het kinderdagverblijf werkt samen met basisschool Lammerts van Bueren en is gevestigd in hetzelfde gebouw. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 8:10 tot 12:10 uur. Voor meer informatie kunnen ouders contact opnemen met Jackie Slotboom, de locatiemanager.

Wil je weten wat Skar Woutertje Plas 3 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Skar Woutertje Plas 3 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Skar Woutertje Plas 3? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Skar Woutertje Plas 3 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Skar Woutertje Plas 3 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Skar Woutertje Plas 3

Bezoekers bekeken ook