Skar De Veldmuisjes

Skar De Veldmuisjes is een Kinderopvang gelegen aan Pastoor Savenijelaan 15 in Oosterhout.

Meer informatie over Skar De Veldmuisjes in Oosterhout

In Oosterhout (Gelderland) ligt Skar De Veldmuisjes, een peuterspeelzaal waar peuters uit Nijmegen-Noord, Slijk-Ewijk en Oosterhout graag komen spelen. Ze kunnen daar fietsen, steppen, glijden en spelen met verschillend speelmateriaal en in de zandbak. De peuterspeelzaal is een gezellige ruimte waar peuters zich snel veilig en thuis voelen. Ze kunnen zelfstandig spelen en worden uitgedaagd zodat niemand zich hoeft te vervelen. Daarnaast worden er jaarlijks ook extra activiteiten georganiseerd, zoals een lampionnenoptocht rond 11 november en een schoolreisje. De peuterspeelzaal is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08:15 tot 12:15 uur. De Veldmuisjes is onderdeel van de brede school Oosterhout. Het adres is Pastoor Savenijelaan 15, 6678 BK Oosterhout.

Wil je weten wat Skar De Veldmuisjes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Skar De Veldmuisjes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Skar De Veldmuisjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Skar De Veldmuisjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Skar De Veldmuisjes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Skar De Veldmuisjes

Bezoekers bekeken ook