KluppluZ Morel

KluppluZ Morel is een Kinderopvang gelegen aan Morel 28 in Elst.

Meer informatie over KluppluZ Morel in Elst

KluppluZ Morel biedt specialistische groepsbegeleiding voor kinderen van 4 tot 13 jaar met een extra begeleidingsvraag. In een veilige en vertrouwde omgeving bieden zij structuur en de mogelijkheid voor kinderen om keuzes te maken. Er wordt gewerkt volgens een dagelijkse structuur met foto's en pictogrammen op een planbord, zodat taal geen barrière vormt. De kinderen kunnen hun eigen foto ophangen en zo zelf bepalen wat ze willen doen. Daarnaast wordt ontdekkend leren gestimuleerd en wordt er samengewerkt met Skar Kersentuin, waar de kinderen elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen spelen. De locatie biedt zowel binnen als buiten speelmogelijkheden, zoals een speelplein, klimtoestellen en een gymzaal. KluppluZ Morel is gevestigd in het gebouw de Kersentuin in Elst, samen met andere scholen en kinderopvangorganisaties. Ze zijn geopend op verschillende dagen en tijden, ook tijdens studiedagen en schoolvakanties. Er is een GGD Inspectierapport beschikbaar en er wordt gewerkt met een pedagogisch werkplan en veiligheids- en gezondheidsbeleid. KluppluZ Morel biedt ook ondersteuning aan ouders, op school en thuis, evenals diagnostiek en behandeling. Er zijn verschillende links beschikbaar voor meer informatie en contactgegevens zijn vermeld.

Wil je weten wat KluppluZ Morel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KluppluZ Morel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KluppluZ Morel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KluppluZ Morel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar KluppluZ Morel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KluppluZ Morel

Bezoekers bekeken ook