Vrijbuiters

Vrijbuiters is een Kinderopvang gelegen aan Dorpsstraat 13 in Driel.

Meer informatie over Vrijbuiters in Driel

Buitenschoolse opvang Vrijbuiters bevindt zich in Driel en is bedoeld voor kinderen vanaf 7 jaar. Ze halen de kinderen op van basisschool de Kameleon en basisschool De Meeuwenberg. Bij Vrijbuiters zijn ze vooral graag buiten, waar de kinderen kunnen spelen op het gravelveld en het kunstgrasveld van de voetbalvereniging. Daarnaast is er binnen ruimte om te knutselen, te verven en zelfs een potje tafelvoetbal te spelen. Vrijbuiters heeft een eigen kinderraad waarin ze de mening van de kinderen belangrijk vinden en stimuleren om zelfstandig te worden. De openingstijden zijn op maandag, dinsdag en donderdag van 15.00 tot 18.30 uur. Verder wordt er samengewerkt met andere locaties en is er een oudercommissie aanwezig. Het adres van Vrijbuiters is Dorpsstraat 136, 6665 CB Driel.

Wil je weten wat Vrijbuiters verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vrijbuiters of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vrijbuiters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vrijbuiters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Vrijbuiters reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vrijbuiters

Bezoekers bekeken ook