Sport BSO Time4Skills - De Voetbal BSO Elst

Sport BSO Time4Skills - De Voetbal BSO Elst is een Kinderopvang gelegen aan De Pas 3 in Elst.

Meer informatie over Sport BSO Time4Skills - De Voetbal BSO Elst in Elst

Op de website van De Voetbal BSO worden cookies en vergelijkbare technologieën gebruikt om persoonlijke gegevens te verzamelen, zoals IP-adressen. Deze gegevens worden ook gedeeld met derden. Het verzamelen van deze gegevens gebeurt met toestemming of op basis van privacy-instellingen die je moet goedkeuren. Als je jonger bent dan 16 jaar, moet je toestemming vragen aan je ouders of voogd. Het activiteitenprogramma van De Voetbal BSO biedt verschillende sportieve en creatieve activiteiten aan, zoals tennis, hockey, voetbal, boogschieten en knutselen. Ze streven naar hoogwaardige opvang en hebben 8 pedagogische uitgangspunten geformuleerd. Naast het professionele team van medewerkers hebben ze ook ambassadeurs die de visie en het belang van sportieve buitenschoolse opvang ondersteunen. De opvang is inclusief uitjes, clinics, vervoer, eten en drinken. Ze bieden ook flexibele opvang aan. De Voetbal BSO sluit vakantieweken af met leuke uitstapjes, zoals naar de kinderboerderij, de bioscoop en pretparken. Ze hebben ook een divers beweegaanbod en een activiteitenprogramma dat de motorische ontwikkeling van kinderen stimuleert.

Wil je weten wat Sport BSO Time4Skills - De Voetbal BSO Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport BSO Time4Skills - De Voetbal BSO Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport BSO Time4Skills - De Voetbal BSO Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport BSO Time4Skills - De Voetbal BSO Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Sport BSO Time4Skills - De Voetbal BSO Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport BSO Time4Skills – De Voetbal BSO Elst

Bezoekers bekeken ook