Skar Santenkraam

Skar Santenkraam is een Kinderopvang gelegen aan Het Höfke 4 in Herveld.

Meer informatie over Skar Santenkraam in Herveld

In Herveld is er een bijzondere peuteropvang genaamd Skar Santenkraam. Het gebouw heeft de vorm van een slakkenhuis en is erg gezellig van binnen dankzij de vele ramen en lichtkoepel. Er zijn verschillende speelhoekjes en de pedagogisch medewerkers zorgen voor een veilige omgeving waarin kinderen kunnen spelen, leren en ontwikkelen. Buiten is er ook genoeg te beleven, zoals een zandbak, klimrek, schommel en buitenkeuken. Daarnaast gaan de peuters wekelijks op uitstapjes, zoals gymmen en naar de peuterbieb. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:15 tot 12:15 uur, met op donderdag ook een middagsessie. De peuteropvang is geschikt voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Voor meer informatie en inschrijvingen kun je contact opnemen met locatiemanager Manon Kukupessy.

Wil je weten wat Skar Santenkraam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Skar Santenkraam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Skar Santenkraam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Skar Santenkraam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Skar Santenkraam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Skar Santenkraam

Bezoekers bekeken ook