Gastouderopvang BuurKids (Gastouder)

Gastouderopvang BuurKids (Gastouder) is een Kinderopvang gelegen aan Buurmeester 22 in Elst.

Meer informatie over Gastouderopvang BuurKids (Gastouder) in Elst

Gastouderopvang BuurKids is opgericht in mei 2013. De eigenaar, Laura, heeft veel ervaring opgedaan op een kinderdagverblijf, vooral op een babygroep. Na 5 jaar besloot ze voor zichzelf te beginnen en dat bleek een geweldige keuze te zijn. Laura geniet elke dag van haar kleine vriendjes en vriendinnetjes. In haar opvang staat de ontwikkeling van kinderen op hun eigen tempo in een veilige en liefdevolle omgeving centraal. Laura, 36 jaar oud, werkt sinds 2013 als gastouder en woont samen met haar partner en dochter in Elst. Ze hebben ook een dwergkonijn genaamd Pip, waar de kinderen dol op zijn.

Wil je weten wat Gastouderopvang BuurKids (Gastouder) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gastouderopvang BuurKids (Gastouder) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gastouderopvang BuurKids (Gastouder)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gastouderopvang BuurKids (Gastouder) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Gastouderopvang BuurKids (Gastouder) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gastouderopvang BuurKids (Gastouder)

Bezoekers bekeken ook