Tante Kers

Tante Kers is een Kinderopvang gelegen aan Chopinstraat 1 in Elst.

Meer informatie over Tante Kers in Elst

In het centrum van Elst bevindt zich de locatie Tante Kers, een kinderopvang die zich volledig richt op baby's en peuters. Op deze locatie kunnen kinderen van 0 tot 4 jaar de hele week terecht. Ouders kunnen kiezen tussen een baby- of peutergroep, waarbij de kinderen de dag doorbrengen met leeftijdsgenoten, of een gemengde groep waarin baby's en peuters samen de wereld ontdekken. Buitenspelen is een belangrijk onderdeel van de opvang en er is een grote buitenspeelplaats waar kinderen de ruimte hebben om zelf op ontdekking te gaan. Voor de allerkleinsten is er een aparte buitenspeelplaats. De opvang stimuleert de taalontwikkeling al op jonge leeftijd met behulp van de methode Puk. Ook wordt er gewerkt met VVE om kinderen te stimuleren in hun taal- en spraakontwikkeling. Tante Kers gelooft in de capaciteiten van kinderen en laat hen daarom al vroeg eten van echte borden en drinken uit echte glazen. De opvang werkt samen met Brede School de Esdoorn en biedt ook opvang voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand in samenwerking met Driestroom. Voor buitenschoolse opvang werken ze samen met bso Boomhut.

Wil je weten wat Tante Kers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tante Kers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tante Kers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tante Kers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Tante Kers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tante Kers

Bezoekers bekeken ook