Skar De Vogeltuin

Skar De Vogeltuin is een Kinderopvang gelegen aan Flessestraat 15 in Heteren.

Meer informatie over Skar De Vogeltuin in Heteren

In Heteren, in de prachtige Overbetuwe, ligt De Vogeltuin. Genoemd naar de brede school De Vogeltuin, waar onze locatie onderdeel van is. Samen zorgen we ervoor dat jouw kind op een fijne manier kan opgroeien. Kinderen van 0-13 jaar kunnen bij ons terecht voor dagopvang en bso. Bij ons voelen alle kinderen zich blije vogels. Baby's kunnen in alle rust, met zachte omgevingsgeluiden vrij bewegen. Onze peuters krijgen de ruimte om te ontdekken en ontwikkelen zich spelenderwijs. Op onze verticale groep (0-4 jaar) leren jong en oud van elkaar. Op de bso bepaalt jouw kind zelf wat het wil doen en krijgt het de ruimte om op ontdekking te gaan naar zijn eigen talent. We werken samen met basisscholen in Heteren en hebben een oudercommissie.

Wil je weten wat Skar De Vogeltuin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Skar De Vogeltuin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Skar De Vogeltuin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Skar De Vogeltuin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Skar De Vogeltuin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Skar De Vogeltuin

Bezoekers bekeken ook