Skar KC de Kameleon

Skar KC de Kameleon is een Kinderopvang gelegen aan Van Den Burgstraat 1 in Driel.

Meer informatie over Skar KC de Kameleon in Driel

In het midden van Driel bevindt zich basisschool de Kameleon, waar KC de Kameleon is gevestigd. KC de Kameleon biedt dagopvang, peuterwerk en buitenschoolse opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Tijdens de dagopvang en peuterwerk leren kinderen op een leuke manier de basisschool kennen, waardoor de overgang naar het basisonderwijs gemakkelijk verloopt. De groepsruimte van de dagopvang is huiselijk en licht, met verschillende hoekjes die uitnodigen tot ontdekken. Buiten is er veel speelruimte en wordt taal gestimuleerd met de methode Puk. Bij de buitenschoolse opvang hebben kinderen van 4 tot 7 jaar hun eigen plekjes in een huiselijke sfeer, waar ze kunnen spelen, ontspannen en nieuwe dingen kunnen ontdekken. De bso staat voor vrije tijd, waarbij kinderen de vrijheid hebben om te kiezen met oog voor het individuele kind. Voor kinderen vanaf 7 jaar is er bso Vrijbuiters. KC de Kameleon heeft openingstijden op verschillende dagen van de week en biedt verschillende groepen aan, zoals verticale groepen voor de dagopvang en peuterwerkgroepen. Er is ook een oudercommissie aanwezig en het contactadres is kcdekameleon-oc@skar-oc.nl. De locatiemanager is Lucien Harteveld en het adres is Van den Burgstraat 16, 6665 EA Driel.

Wil je weten wat Skar KC de Kameleon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Skar KC de Kameleon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Skar KC de Kameleon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Skar KC de Kameleon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Skar KC de Kameleon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Skar KC de Kameleon

Bezoekers bekeken ook