Skar De Paddenstoel

Skar De Paddenstoel is een Kinderopvang gelegen aan Van Den Burgstraat 2 in Driel.

Meer informatie over Skar De Paddenstoel in Driel

Bij zalencentrum De Oldenburg in Driel bevindt zich Skar De Paddenstoel, waar kinderen van 2 tot 4 jaar van verschillende culturen elkaar kunnen ontmoeten. De peuters worden gestimuleerd om de wereld beter te leren kennen door middel van uitdagende activiteiten in een leerrijke omgeving. Er wordt gebruik gemaakt van de methode 'Startblokken', waarbij spel de basis vormt voor het spelend leren van de peuters. Het lokaal is ruim en licht, en de ruimte is verdeeld in speel- en themahoeken met uitdagend materiaal. Buiten is er ook genoeg te beleven, zoals een speelhuisje, schommel, wip en zandbak. De openingstijden zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.15 tot 12.15 uur. Skar De Paddenstoel werkt samen met drie basisscholen in de omgeving om de overstap naar de basisschool makkelijk te maken voor de peuters.

Wil je weten wat Skar De Paddenstoel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Skar De Paddenstoel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Skar De Paddenstoel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Skar De Paddenstoel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Skar De Paddenstoel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Skar De Paddenstoel

Bezoekers bekeken ook