Skar Woutertje Plas 1

Skar Woutertje Plas 1 is een Kinderopvang gelegen aan Kerkstraat 9 in Zetten.

Meer informatie over Skar Woutertje Plas 1 in Zetten

Woutertje Plas 1 is een peuteropvang gelegen in de ds. Van Lingenschool in Zetten. Peuters kunnen hier van alles ontdekken en beleven in elke hoek van het gebouw. Ze kunnen spelen in de huishoek, in de zandbak, lezen in de leeshoek, kliederen in de verfhoek, knutselen en spelletjes spelen aan de tafels. Het buitenterrein is afgesloten en de peuters hebben hun eigen speeltijd. Daarnaast deelt Woutertje Plas 1 het buitenterrein met de basisschool en bevindt de bso van kinderopvangorganisatie Ukkiepuk zich op de bovenverdieping. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 8:30 tot 12:30 uur en op vrijdag is de peuteropvang gesloten. Woutertje Plas 1 is bedoeld voor peuters van 2 tot 4 jaar. Het is mogelijk om een rondleiding aan te vragen en voor vragen over kinderopvang bij Skar kun je contact opnemen met de klantadviseur.

Wil je weten wat Skar Woutertje Plas 1 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Skar Woutertje Plas 1 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Skar Woutertje Plas 1? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Skar Woutertje Plas 1 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Skar Woutertje Plas 1 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Skar Woutertje Plas 1

Bezoekers bekeken ook