DROOM! de Landerij

DROOM! de Landerij is een Restaurant gelegen aan De Park 12 in Elst.

Meer informatie over DROOM! de Landerij in Elst

DROOM! de Landerij is het sociale horeca hart van Landerij De Park in Elst (Gld.). Ze bieden verschillende manieren om van de natuur te genieten, zoals het werken met streekproducten en het serveren van wereldberoemde verse appeltaart. Kinderen kunnen buiten ravotten in de natuurspeeltuin en de kinderboerderij bezoeken. Fietsers en wandelaars kunnen neerstrijken op het ruime terras dat aan de fiets- en wandelpaden van Park Lingezegen ligt. Daarnaast is DROOM! de Landerij ook een ideale locatie voor vergaderingen en workshops. Je kunt hun uitgebreide menu- en drankenkaart bekijken en reserveren is mogelijk voor groepen vanaf 6 personen. DROOM! de Landerij maakt deel uit van DROOM! en heeft als missie om trots, eigenwaarde en vreugde bij hun medewerkers te laten groeien, zodat gasten tevreden gebruik kunnen maken van hun diensten. Terrasreserveringen worden niet aangenomen, maar voor vragen of speciale gelegenheden kun je contact met hen opnemen.

Wil je weten wat DROOM! de Landerij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DROOM! de Landerij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DROOM! de Landerij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DROOM! de Landerij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar DROOM! de Landerij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DROOM! de Landerij

Bezoekers bekeken ook