Oriëntal Restaurant De Zomertuin

Oriëntal Restaurant De Zomertuin is een Restaurant gelegen aan Wageningsestraat 58 in Zetten.

Meer informatie over Oriëntal Restaurant De Zomertuin in Zetten

Bij het Oriëntaalse Restaurant De Zomertuin kunt u genieten van heerlijke Oosterse gerechten. U kunt gezellig lang tafelen met vrienden en/of familie en genieten van de tapas, waarbij u kunt kiezen uit meerdere kleine gerechten. Naast tapas kunt u ook à la carte gerechten bestellen. Vanaf 1 mei 2023 is het echter niet meer mogelijk om op zon- en feestdagen gebruik te maken van de tapas vanwege personeelstekort. Op de andere dagen bent u nog steeds van harte welkom. U kunt uw bestelling nu ook online plaatsen en deze op een gewenst tijdstip ophalen. Daarnaast biedt het restaurant ook catering aan, afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren. U kunt een reservering maken via het telefoonnummer 0488 45 50 89.

Wil je weten wat Oriëntal Restaurant De Zomertuin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oriëntal Restaurant De Zomertuin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oriëntal Restaurant De Zomertuin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oriëntal Restaurant De Zomertuin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Oriëntal Restaurant De Zomertuin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oriëntal Restaurant De Zomertuin

Bezoekers bekeken ook