Brasserie Binx

Brasserie Binx is een Restaurant gelegen aan Stationsstraat 24 in Elst.

Meer informatie over Brasserie Binx in Elst

Bij Brasserie BinX in Elst kunt u genieten van stoere smaken en oprechte gastvrijheid. Ze zijn op zoek naar medewerkers voor de bediening, spoelkeuken en partijen. Er is ook een nieuwe Herfst-kaart waar u de gerechten en bijpassende bieren kunt proeven en beoordelen. Daarnaast is Brasserie BinX op De Hucht een bijzondere trouwlocatie met verschillende ruimtes en mogelijkheden. U kunt telefonisch reserveren en het contactadres is Stationsstraat 24, 6662 BB Elst. De openingstijden zijn vanaf 17.30 uur, behalve op maandag.

Wil je weten wat Brasserie Binx verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie Binx of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie Binx? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie Binx het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Brasserie Binx reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie Binx

Bezoekers bekeken ook