Het Wapen van Valburg

Het Wapen van Valburg is een Restaurant gelegen aan Tielsestraat 69 in Valburg.

Meer informatie over Het Wapen van Valburg in Valburg

Bij Het Wapen van Valburg kun je onbeperkt genieten van diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten tijdens een bourgondisch diner. De gerechten zijn medium sized en voor €37,50 per persoon kun je meerdere gerechten proeven. Kinderen betalen €2,00 per levensjaar. Het diner begint met een broodplankje en een voorgerecht naar keuze, waarna je de rest van de kaart kunt ontdekken. Daarnaast biedt Het Wapen van Valburg ook kerstarrangementen aan, zoals een kerstbrunch voor €29,50 per volwassene en €15,50 per kind (4-11 jaar), en onbeperkt dineren tijdens kerst voor €42,50 per volwassene en €27,50 per kind (4-11 jaar). Het restaurant biedt ook arrangementen voor feesten, buffetten en recepties. Het Wapen van Valburg is geopend van donderdag tot en met zondag vanaf 17:00 uur.

Wil je weten wat Het Wapen van Valburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Wapen van Valburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Wapen van Valburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Wapen van Valburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Het Wapen van Valburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Wapen van Valburg

Bezoekers bekeken ook