De Boerderij

De Boerderij is een Restaurant gelegen aan Nieuwe Aamsestraat 94 in Elst.

Meer informatie over De Boerderij in Elst

Intratuin Elst in Gelderland heeft verschillende faciliteiten en organiseert regelmatig evenementen. Tijdens de herfstvakantie kunnen bezoekers deelnemen aan een Halloween speurtocht, waarbij ze verstopte letters moeten zoeken in de winkel om kans te maken op prijzen zoals kaarten voor de winter Efteling. Daarnaast is er de mogelijkheid om te genieten van een High Tea in het restaurant de Boerderij, waarvoor je minimaal 24 uur van tevoren moet reserveren. Intratuin heeft ook vacatures beschikbaar en zoekt medewerkers die van groene oplossingen houden en graag hun kennis delen om de wereld een stukje groener te maken. In het restaurant de Boerderij kun je ook terecht voor koffie, gebak en verse broodjes, en op maandag t/m zaterdag is er een ontbijtservice. Om op de hoogte te blijven van alle activiteiten en aanbiedingen, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat De Boerderij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Boerderij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Boerderij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Boerderij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar De Boerderij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Boerderij

Bezoekers bekeken ook