IJssalon mei/sept

IJssalon mei/sept is een Restaurant gelegen aan Grote Molenstraat 173A in Elst.

Meer informatie over IJssalon mei/sept in Elst

Landgoed Welderen is een veelzijdige locatie in Elst, tussen Arnhem en Nijmegen. Hier kun je genieten van een golfbaan, feestlocatie en restaurant. Het landgoed biedt ook de mogelijkheid voor zakelijke evenementen en wandeltochten in de omgeving. Er is een nieuwsbrief beschikbaar waar je je voor kunt aanmelden en er worden cadeaubonnen aangeboden ter waarde van €15,-, €25,- of €50,-. Deze kunnen worden besteld en afgehaald worden bij de receptie. Verder is er informatie te vinden over een golfreis in februari 2024. De openingstijden van de receptie, het restaurant en de keuken worden vermeld en er worden handige links gegeven naar de contactgegevens, baanstatus, reserveringen, nieuws en vacatures op de website.

Wil je weten wat IJssalon mei/sept verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IJssalon mei/sept of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IJssalon mei/sept? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJssalon mei/sept het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar IJssalon mei/sept reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IJssalon mei/sept

Bezoekers bekeken ook