Fook Sing

Fook Sing is een Restaurant gelegen aan Dorpsstraat 84 in Elst.

Meer informatie over Fook Sing in Elst

Fook Sing is een restaurant dat de traditionele Chinese keuken naar Elst brengt. De chefkok bereidt gerechten met verse en smaakvolle producten. Ze maken gebruik van dagverse lokale groenten en hanteren een bewezen keuken met oog voor kwaliteit en hygiëne. Geïnspireerd door oude kookmethoden en kruidencombinaties serveren ze tijdloze delicatessen uit verschillende Chinese regio's. Daarnaast bieden ze ook een buffet service aan voor feesten en kunnen ze maaltijden klaarzetten voor afhaal. Voor meer informatie en om een menu samen te stellen, kunnen klanten contact opnemen met het restaurant. De openingstijden zijn van dinsdag tot zondag van 15:00 tot 21:30.

Wil je weten wat Fook Sing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fook Sing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fook Sing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fook Sing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Fook Sing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fook Sing

Bezoekers bekeken ook