Bakkerij 't kraayennest

Bakkerij 't kraayennest is een Bakkerij gelegen aan Dorpsstraat 90 in Elst.

Meer informatie over Bakkerij 't kraayennest in Elst

Luca Peters, een leerling bij bakkerij 't Kraayennest, heeft samen met zijn begeleider een nieuwe snack ontwikkeld: een zelfgemaakt ham-kaas broodje van croissant deeg, ragout, belegen kaas en beenham. Hij heeft extra mosterd toegevoegd om het nog lekkerder te maken. Deze snack wordt geïntroduceerd in de Kraayennest winkels en is de komende weken verkrijgbaar voor 2 stuks voor € 3,00. Als je wilt proeven, kun je naar een van de winkels gaan. Als je geïnteresseerd bent in werken of studeren bij Bakkerij 't Kraayennest, kun je meer informatie vinden op kraayennest.nl of een mail sturen naar personeelszaken@kraayennest.nl. Daarnaast zijn er altijd wekelijkse aanbiedingen en kun je online brood bestellen. Ook kun je bekijken welke winkel bij jou in de buurt is. De visie van 't Kraayennest is om ambachtelijk brood te maken en ze bieden ook zakelijke mogelijkheden aan. Er zijn vacatures beschikbaar en er is ook lactose- en glutenvrij brood verkrijgbaar voor mensen met allergieën of een speciaal dieet. Daarnaast kunnen bedrijven dagelijks het beste brood krijgen en is er de mogelijkheid om te werken in de bakkerij of in een winkel.

Wil je weten wat Bakkerij 't kraayennest verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij 't kraayennest of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij 't kraayennest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij 't kraayennest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Bakkerij 't kraayennest reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij ’t kraayennest

Bezoekers bekeken ook