Allergento

Allergento is een Bakkerij gelegen aan Bernadottestraat 49 in Zetten.

Meer informatie over Allergento in Zetten

Bij Allergento kun je heerlijk genieten van verse broden en broodjes die glutenvrij, lactosevrij, tarwevrij of eiwitarm zijn. De broodproducten zijn nauwelijks te onderscheiden van glutenvolle producten en zijn verkrijgbaar in volwaardige vormen, zoals broden van 800 gram met 22 boterhammen. De producten zijn samengesteld met de beste ingrediënten en bevatten geen conserveermiddelen. Het assortiment omvat niet alleen glutenvrije producten, maar ook tarwevrije, lactosevrije en eiwitarme producten. Je kunt de bestelling laten bezorgen of zelf afhalen. Daarnaast biedt Allergento kant-en-klare broodmixen aan, waarbij je alleen water hoeft toe te voegen. De producten zijn ook verkrijgbaar bij een aantal supermarkten. Je kunt contact opnemen via het contactformulier en je inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties en kortingen.

Wil je weten wat Allergento verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Allergento of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Allergento? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Allergento het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Allergento reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Allergento

Bezoekers bekeken ook