Bakkerij Koenen - Elst

Bakkerij Koenen - Elst is een Bakkerij gelegen aan Kleine Molenstraat 8 in Elst.

Meer informatie over Bakkerij Koenen - Elst in Elst

Bakkerij Koenen komt met een nieuw assortiment banket, dat vanaf september in eigen huis wordt geproduceerd. Dit betekent het einde van de samenwerking met Patisserie Christiaan. Het gebak wordt gemaakt met geheime recepten en de beste ingrediënten. Daarnaast heeft Bakkerij Koenen een bakkerscafé waar je onder andere broodjes gezond, brie, kip en filet american kunt bestellen. Ook is er een bakkersblog waar nieuws en informatie te vinden is. Verder is Bakkerij Koenen op zoek naar een verkoopmedewerker voor het Bakkerscafé in Westervoort en kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van kortingen en nieuws. Tot slot biedt Bakkerij Koenen nu ook de mogelijkheid om vers belegde broodjes te bezorgen of af te halen.

Wil je weten wat Bakkerij Koenen - Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Koenen - Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Koenen - Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Koenen - Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Bakkerij Koenen - Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Koenen – Elst

Bezoekers bekeken ook