Bakkerij Stijn

Bakkerij Stijn is een Bakkerij gelegen aan Stationsstraat 9 in Zetten.

Meer informatie over Bakkerij Stijn in Zetten

Bakkerij Stijn is ontstaan uit liefde en passie voor de ambachtelijke wereld van de brood- en banketbakkerij. De eigenaar, Stijn Witkamp, heeft tijdens zijn opleiding gemerkt dat hij meer aanleg had voor de banketbakkerij en patisserie. Gemotiveerd door zijn passie heeft hij besloten om zijn eigen bedrijf op te richten. Op 14 augustus 2019 werd Bakkerij Stijn geboren. Sindsdien is het bedrijf gegroeid en heeft Stijn veel geleerd, zowel op zakelijk gebied als ondernemer als in het runnen van een bedrijf. Bakkerij Stijn blijft groeien en wint steeds meer nieuwe klanten. Het team van Bakkerij Stijn draagt bij aan de positieve verbetering van de kwaliteit van service en producten. Ze blijven een gedreven team dat er alles aan doet om bij elke klant een glimlach op het gezicht te krijgen.

Wil je weten wat Bakkerij Stijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Stijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Stijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Stijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Bakkerij Stijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Stijn

Bezoekers bekeken ook