Bakfeest & Zo

Bakfeest & Zo is een Bakkerij gelegen aan Halve Morgen 1a in Elst.

Meer informatie over Bakfeest & Zo in Elst

Bakfeest & Zo is een gezellige bakwinkel waar je alle benodigde ingrediënten kunt vinden om van bakken een feest te maken. Ze verkopen niet alleen bakartikelen en benodigdheden, maar ook sfeervolle cadeauartikelen die feestelijk worden ingepakt. Op de website van Bakfeest & Zo kun je een kijkje nemen in hun wereld en je laten inspireren door al het moois en lekkers. Let op: tijdens de vakantieperiode zijn ze gesloten van 19 augustus tot en met 5 september, maar vanaf 6 september staan ze weer met veel plezier voor je klaar. Daarnaast bieden ze ook eetbare prints aan en kun je op hun website de openingstijden vinden.

Wil je weten wat Bakfeest & Zo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakfeest & Zo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakfeest & Zo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakfeest & Zo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Bakfeest & Zo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakfeest & Zo

Bezoekers bekeken ook