Brood- en Banketbakkerij Hendriksen

Brood- en Banketbakkerij Hendriksen is een Bakkerij gelegen aan Julianaplein 2 in Zetten.

Meer informatie over Brood- en Banketbakkerij Hendriksen in Zetten

Bakkerij Hendriksen is de beste bakker in de Betuwe en een familiebedrijf dat al ruim 80 jaar bestaat. Ze bieden dagelijks vers brood en banket aan, gemaakt met de allerbeste ingrediënten. Naast brood en gebak kunt u hier ook genieten van een heerlijke lunch of een gezellige High Tea. De bakkerij heeft een lunchroom waar je kunt ontspannen bij de open haard, met een krantentafel en comfortabele zitjes. Het vriendelijke personeel zorgt altijd voor een goede sfeer. Daarnaast kun je hier ook koffie drinken en genieten van lokale specialiteiten, zoals het zetteneesje. Kortom, Bakkerij Hendriksen is een goede bakkerij met liefde voor het vak, waar je altijd iets lekkers kunt vinden.

Wil je weten wat Brood- en Banketbakkerij Hendriksen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brood- en Banketbakkerij Hendriksen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brood- en Banketbakkerij Hendriksen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brood- en Banketbakkerij Hendriksen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Brood- en Banketbakkerij Hendriksen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brood- en Banketbakkerij Hendriksen

Bezoekers bekeken ook