Bakkerij Holleman

Bakkerij Holleman is een Bakkerij gelegen aan Kolk 8 in Elst.

Meer informatie over Bakkerij Holleman in Elst

Bakkerij Holleman is een ambachtelijke bakkerij die al meer dan 100 jaar bestaat. Het begon als een familiebedrijf dat van vader op zoon werd doorgegeven. Door de jaren heen is de bakkerij verhuisd en gemoderniseerd. Momenteel wordt de bakkerij gerund door Marco en Jacqueline Holleman, de vierde generatie van de familie. Bakkerij Holleman is met de tijd meegegaan en noemt zichzelf een moderne ambachtelijke bakkerij. Je kunt hen volgen op verschillende kanalen zoals hun website en sociale media. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Bakkerij Holleman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Holleman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Holleman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Holleman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Bakkerij Holleman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Holleman

Bezoekers bekeken ook