Van Bon Chocolaterie

Van Bon Chocolaterie is een Chocolaterie gelegen aan Dorpsstraat 82-0 in Elst.

Meer informatie over Van Bon Chocolaterie in Elst

Van Bon chocolaterie heeft twee vestigingen in de regio Arnhem-Nijmegen, namelijk in Elst en Bemmel. Ze bieden een uitgebreid assortiment bonbons, truffels en chocolade, met ruim 60 verschillende varianten bonbons. Het assortiment wisselt met de seizoenen mee en ze specialiseren zich in mooie geschenken en cadeauverpakkingen. De chocolatiers werken met verse en natuurlijke ingrediënten en hebben oog voor detail. Naast de winkels kunnen klanten ook online bestellen. De openingstijden variëren per vestiging, maar op maandag en zondag zijn beide vestigingen gesloten. Van Bon chocolaterie biedt topkwaliteit bonbons, chocolade en geschenken voor ieder budget.

Wil je weten wat Van Bon Chocolaterie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Bon Chocolaterie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Bon Chocolaterie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Bon Chocolaterie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Van Bon Chocolaterie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Bon Chocolaterie

Bezoekers bekeken ook