Chocolaterie Alberdeco Zetten

Chocolaterie Alberdeco Zetten is een Chocolaterie gelegen aan Bakkerstraat 24 in Zetten.

Meer informatie over Chocolaterie Alberdeco Zetten in Zetten

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst. Bij Chocolaterie Alberdeco Zetten kun je terecht voor betaalbare luxe chocolade. Alle producten worden gratis ingepakt met een sierlijke strik. Bekijk het complete assortiment en geniet zelf van heerlijke chocolade of doe deze cadeau. Tijdens het bestellen kun je een persoonlijke boodschap toevoegen en iemand verrassen met chocolade. Het assortiment bestaat onder andere uit een doos bonbons van 500 gram, een brievenbuspakket met diverse chocolade ter waarde van €15,- inclusief verzendkosten, bonbons in een rondo verpakking en een doos bonbons van 1 kilo. Daarnaast is er ook een maandactie met krokant blaadjes in een klikdoos. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van chocolade nieuws. De Chocolaterie is gevestigd aan de Bakkerstraat 24 in Zetten.

Wil je weten wat Chocolaterie Alberdeco Zetten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chocolaterie Alberdeco Zetten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chocolaterie Alberdeco Zetten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chocolaterie Alberdeco Zetten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Chocolaterie Alberdeco Zetten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chocolaterie Alberdeco Zetten

Bezoekers bekeken ook