Chocolaterie Puur Gelukkig

Chocolaterie Puur Gelukkig is een Chocolaterie gelegen aan Kleine Molenstraat 6A in Elst.

Meer informatie over Chocolaterie Puur Gelukkig in Elst

Bij Chocolaterie Puur Gelukkig in Elst kunt u genieten van heerlijke bonbons en chocolade van topkwaliteit en duurzame cacao. Het assortiment bestaat uit 40 ambachtelijke bonbons en chocoladetruffels, allemaal met de hand gemaakt en met oog voor detail. Elke bonbon heeft zijn eigen unieke smaak, perfect als cadeau of om jezelf te verwennen. Naast chocolade verkopen ze ook verse thee uit Sri Lanka en 100% arabica koffie. Als u op zoek bent naar gepersonaliseerde chocolade met een persoonlijke boodschap, kunt u contact opnemen voor meer informatie. Chocolaterie Puur Gelukkig is dé plek voor (h)eerlijke Limburgse chocolade en bonbons.

Wil je weten wat Chocolaterie Puur Gelukkig verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chocolaterie Puur Gelukkig of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chocolaterie Puur Gelukkig? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chocolaterie Puur Gelukkig het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Chocolaterie Puur Gelukkig reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chocolaterie Puur Gelukkig

Bezoekers bekeken ook