Chocolatique

Chocolatique is een Chocolaterie gelegen aan Sint Walburg 2b in Zetten.

Meer informatie over Chocolatique in Zetten

Chocolatique is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van chocoladegeschenken aan zakelijke relaties. Ze geloven dat het geven van een cadeau een grote impact kan hebben en willen jou helpen om jouw klanten, werknemers en zakelijke relaties te verrassen met een mooi gebaar. Ze hebben in de afgelopen jaren al vele mooie relatiegeschenken, kerstpakketten en personeelscadeaus geleverd, allemaal met chocola natuurlijk! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met Chocolatique.

Wil je weten wat Chocolatique verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chocolatique of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chocolatique? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chocolatique het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Chocolatique reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chocolatique

Bezoekers bekeken ook