Triggerpoints, Fysio- en Manuele therapie van Drempt

Triggerpoints, Fysio- en Manuele therapie van Drempt is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Tullekenshof 1 in Heteren.

Meer informatie over Triggerpoints, Fysio- en Manuele therapie van Drempt in Heteren

Bij Manuele Therapie van Drempt kunt u terecht als u last heeft van gewrichts- of spierpijn, moeite heeft met bewegen of klachten heeft aan uw ledematen, nek of rug. Ze bieden fysiotherapie, manuele therapie, triggerpoint therapie, medical taping en ontspanningsmassages aan. De fysiotherapeut, Olga van Drempt, heeft zelf ervaren hoe belangrijk het is om de regie over je eigen lichaam en leven terug te krijgen tijdens het revalidatieproces. Daarom wil ze mensen helpen om te leren omgaan met hun pijnklachten en hoe ze deze kunnen verminderen. Manuele Therapie van Drempt is gevestigd in Heteren en de contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Triggerpoints, Fysio- en Manuele therapie van Drempt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Triggerpoints, Fysio- en Manuele therapie van Drempt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Triggerpoints, Fysio- en Manuele therapie van Drempt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Triggerpoints, Fysio- en Manuele therapie van Drempt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Triggerpoints, Fysio- en Manuele therapie van Drempt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Triggerpoints, Fysio- en Manuele therapie van Drempt

Bezoekers bekeken ook