Fysiotherapie Gendt (locatie Oosterhout)

Fysiotherapie Gendt (locatie Oosterhout) is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Stationsstraat 21A in .

Meer informatie over Fysiotherapie Gendt (locatie Oosterhout) in

Onze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website goed werkt. Daarnaast helpen cookies om voorkeuren te onthouden en het gebruik te meten. Op de locatie in Oosterhout biedt Fysiotherapie Gendt revalidatie na een ongeluk of operatie, herstel van sportblessures en behandeling van spier- en gewrichtsklachten. Marc is de fysiotherapeut op deze locatie en heeft ervaring in manuele therapie en sportfysiotherapie. Er is een samenwerking met personal trainers en fitnessinstructeurs van Fit Center Feelgood, waar je ook zelfstandig aan een actievere levensstijl kunt werken. Het adres is Stationsstraat 21, 6678 AA Oosterhout. Openingstijden zijn dinsdag van 13:15 tot 17:45 uur en vrijdag van 13:00 tot 17:30 uur. Contactgegevens van Fysiotherapie Gendt zijn Markt 5, 6691BK Gendt, telefoonnummer 0481-421540, en e-mailadres info@fysiotherapiegendt.nl.

Wil je weten wat Fysiotherapie Gendt (locatie Oosterhout) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Gendt (locatie Oosterhout) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Gendt (locatie Oosterhout)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Gendt (locatie Oosterhout) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Fysiotherapie Gendt (locatie Oosterhout) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Gendt (locatie Oosterhout)

Bezoekers bekeken ook