Reflex Fysiotherapie

Reflex Fysiotherapie is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Sint Walburg 2 in Zetten.

Meer informatie over Reflex Fysiotherapie in Zetten

De praktijk van Reflex fysiotherapie in Heteren en omgeving is toegankelijk voor iedereen, met of zonder verwijzing van een huisarts of specialist. De praktijk voldoet aan de HKZ norm en garandeert kwaliteit en een behandeling binnen drie werkdagen. Naast de hoofdpraktijk in Medisch Centrum Heteren is er ook een dependance in Zetten. Thuisbehandeling is ook mogelijk, bijvoorbeeld voor patiënten die uit het ziekenhuis komen. Reflex fysiotherapie werkt samen met verschillende disciplines en participeert in verschillende projecten. De praktijk biedt onder andere manuele therapie, sportfysiotherapie, geriatrie fysiotherapie, kinderfysiotherapie en oedeemtherapie aan.

Wil je weten wat Reflex Fysiotherapie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Reflex Fysiotherapie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Reflex Fysiotherapie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Reflex Fysiotherapie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Reflex Fysiotherapie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Reflex Fysiotherapie

Bezoekers bekeken ook