Fysiotherapie Heteren, Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele therapie

Fysiotherapie Heteren, Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele therapie is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Flessestraat 56 in Heteren.

Meer informatie over Fysiotherapie Heteren, Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele therapie in Heteren

Fysiotherapie Locus is een praktijk waar Jurgen en Inge, ervaren fysiotherapeuten, mensen helpen om weer te kunnen bewegen zonder pijn. Ze zijn gespecialiseerd in chronische pijn, rug- en nekklachten en revalidatietraining. Naast therapieën bieden ze ook begeleid sporten aan in kleine groepen, waarbij je preventief aan je gezondheid kunt werken. Voor een nog krachtiger resultaat bieden ze ook leefstijltrajecten aan. Met locaties in Arnhem en Heteren zijn ze goed bereikbaar en hebben ze geen wachtlijst. Ze streven ernaar om je binnen een week te behandelen en gebruiken een app of mail om je afspraak te herinneren. Daarnaast leggen ze uit dat sporten bij de fysiotherapeut veel voordelen heeft, zoals persoonlijke begeleiding, professionele apparatuur en nauwkeurige monitoring van je voortgang. Ze benadrukken dat het sporten bij hen in een veilige omgeving plaatsvindt en dat het belangrijkste doel niet is om spierballen te kweken. Als je pijnklachten ervaart en er zelf niet uitkomt, kun je een afspraak maken bij Locus. Ze bieden verschillende therapievormen aan en je kunt direct een afspraak maken via hun website.

Wil je weten wat Fysiotherapie Heteren, Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele therapie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Heteren, Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele therapie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Heteren, Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele therapie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Heteren, Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele therapie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Fysiotherapie Heteren, Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele therapie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Heteren, Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele therapie

Bezoekers bekeken ook