Tandheelkundig Centrum B&B

Tandheelkundig Centrum B&B is een Tandarts gelegen aan Dorpsstraat 29 in Elst.

Meer informatie over Tandheelkundig Centrum B&B in Elst

Welkom op onze website! Goed nieuws, we kunnen weer nieuwe patiënten uit Elst aannemen. In verband met de coronamaatregelen volgen wij een strikt beleid. We laten alleen mensen toe in de praktijk die we met zekerheid gezond achten. Als u momenteel corona heeft, huisgenoten met corona heeft, korter dan 2 weken geleden bent hersteld van corona, symptomen heeft zoals verkoudheid, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts, in thuisisolatie bent, in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking woont, verzoeken wij u om uw afspraak bij ons te annuleren. Bij het betreden van de praktijk vragen wij u uw handen te desinfecteren met handalcohol en daarna uw gezicht en mobiele telefoon niet meer aan te raken. We proberen in de wachtruimte en bij het maken van afspraken de 1,5 meter afstand te bewaren die wordt geadviseerd door de Rijksoverheid. Let op: als u een mail van ons verwacht voor een afspraakbevestiging of -herinnering en deze niet binnenkomt, controleer dan uw spamfolder. Voor het maken van afspraken kunt u bellen tussen 8.00 en 16.00 uur, behalve tussen 12.00 en 13.00 uur vanwege de lunchpauze. Afspraken moeten minstens 24 uur van tevoren telefonisch worden geannuleerd, anders wordt de afspraak in rekening gebracht. Ons adres is Dorpsstraat 29-E5, 6661 EG Elst en ons telefoonnummer is.

Wil je weten wat Tandheelkundig Centrum B&B verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandheelkundig Centrum B&B of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandheelkundig Centrum B&B? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandheelkundig Centrum B&B het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Tandheelkundig Centrum B&B reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandheelkundig Centrum B&B

Bezoekers bekeken ook