Tandartspraktijk Stammen

Tandartspraktijk Stammen is een Tandarts gelegen aan De Rauwendaal 25 in Heteren.

Meer informatie over Tandartspraktijk Stammen in Heteren

De Tandartspraktijk Stammen biedt kwalitatieve tandheelkundige zorg aan patiënten uit Heteren en omliggende dorpen. Ze vinden het belangrijk om zorg op maat te bieden, waarbij extra aandacht wordt besteed aan kinderen. Daarnaast bieden ze preventieve maatregelen aan, zoals poetsinstructie en fluorideapplicatie. Alle behandelingen worden uitgebreid besproken, inclusief de te verwachten resultaten, risico's en kosten. Indien nodig worden patiënten doorverwezen naar andere disciplines. Op dit moment nemen ze geen nieuwe patiënten aan, maar in 2023 verwachten ze weer plaats te hebben. Het is mogelijk om een vaste zorgverlener aan te vragen. Bij Tandartspraktijk Stammen wordt volgens duidelijke protocollen gewerkt en alle medewerkers zijn getraind in reanimatie.

Wil je weten wat Tandartspraktijk Stammen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartspraktijk Stammen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartspraktijk Stammen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartspraktijk Stammen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Tandartspraktijk Stammen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartspraktijk Stammen

Bezoekers bekeken ook