Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat

Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat is een Tandarts gelegen aan Hoofdstraat 12 in Zetten.

Meer informatie over Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat in Zetten

Bij Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat kunt u terecht voor een gezonde lach. De praktijk is gelegen in het centrum van Zetten en beschikt over 4 behandelkamers. U kunt gratis parkeren op het terrein of aan de weg voor de praktijk. Let op, dit is wel een blauwe zone. Houd er rekening mee dat de lingebrug een half jaar gesloten is, waardoor u mogelijk moet omrijden om de praktijk te bereiken. Verder zijn er veel positieve ervaringen van patiënten die aangeven dat ze goed en begripvol behandeld worden, dat de tandartsen duidelijke uitleg geven en dat alles netjes van tevoren wordt uitgelegd. Het team bestaat uit J. Diekhorst, S. Groen, L. van Steyn, C. Leenders en I. Beekhuis. Daarnaast worden er handige tips gegeven voor mondgezondheid en het wisselen van het kindergebit.

Wil je weten wat Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Samenwerkende Tandartsen Zetten – Hoofdstraat

Bezoekers bekeken ook