Tandartspraktijk J.J. Jonker

Tandartspraktijk J.J. Jonker is een Tandarts gelegen aan Stationsdwarsstraat 17 in Elst.

Meer informatie over Tandartspraktijk J.J. Jonker in Elst

Sinds november 2015 is Tandartsen Elst gevestigd aan de Stationsdwarsstraat 17 in Elst. De oude bedrijfshal is omgebouwd tot een moderne tandartspraktijk met drie behandelkamers. De praktijk voldoet aan alle eisen en beschikt over moderne apparatuur. De tandartsen zijn KRT-geregistreerd en de praktijk is een SBB-erkend leerbedrijf. Er wordt gewerkt met Pien Support, wat betekent dat van tevoren duidelijk is welk deel van de behandeling vergoed wordt door de verzekering. Voor noodgevallen is er een AED aanwezig. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 08.45 tot 16.30 uur. Voor spoedgevallen buiten praktijkuren kan er contact worden opgenomen met 0900-8602. Tijdens de spoedgevallendienst dient er contant betaald te worden en een verzekeringsbewijs en legitimatie moeten meegenomen worden. Let op: er geldt een toeslag tijdens de spoedgevallendienst. De tandartspraktijk wordt gerund door Hanja Jonker en Helena Murua, beide tandartsen, en zij worden ondersteund door de assistentes Ineke, Zohra en Ingrid. Het contactadres is Stationsdwarsstraat 17, 6662 AZ Elst en het telefoonnummer is 0481-35 28 65 en 0481-35 25 65.

Wil je weten wat Tandartspraktijk J.J. Jonker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartspraktijk J.J. Jonker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartspraktijk J.J. Jonker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartspraktijk J.J. Jonker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Tandartspraktijk J.J. Jonker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartspraktijk J.J. Jonker

Bezoekers bekeken ook