SKIN BLISS

SKIN BLISS is een Schoonheidssalon gelegen aan Narcissenstraat 2a in Heteren.

Meer informatie over SKIN BLISS in Heteren

Bij SKIN BLISS kunnen vrouwen genieten van een totaalbeleving in een prachtige salon, waar persoonlijke aandacht centraal staat. Het is dé plek in Heteren waar ontspanning en huidverbetering samenkomen. In de salon is er een comfortabele wellnessbank, zachte handdoeken en lounge muziek, waardoor een ongedwongen sfeer wordt gecreëerd. Behandelingen zijn alleen op afspraak beschikbaar en de openingstijden zijn op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.30 tot 22.00 uur, op vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Het annuleren van afspraken kan kosteloos tot 24 uur van tevoren, maar bij annulering binnen 24 uur wordt 50% van de behandeling in rekening gebracht.

Wil je weten wat SKIN BLISS verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SKIN BLISS of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SKIN BLISS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SKIN BLISS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar SKIN BLISS reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SKIN BLISS

Bezoekers bekeken ook