Beauty by Tessa Elst

Beauty by Tessa Elst is een Schoonheidssalon gelegen aan Morgenstond 8 in Elst.

Meer informatie over Beauty by Tessa Elst in Elst

Tessa Legdeur is een gediplomeerde schoonheidsspecialiste en pedicure die sinds 2019 haar eigen salon genaamd "Beauty by Tessa Elst" heeft. Haar salon bevindt zich op de begane grond en is een rustgevende plek waar klanten kunnen ontspannen. Tessa gebruikt fijne producten van Nederlandse en Zweedse merken, zoals Extenso, Oriflame, Depend O2 en Bluesky, om het gezicht en de voeten van haar klanten te behandelen. Haar doel is om klanten te laten stralen met een mooie en gezonde huid, omdat schoonheid niet alleen van binnen zit maar ook gezien mag worden. Tessa is aangesloten bij ANBOS, de brancheorganisatie voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten, en werkt volgens de voorschriften met kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten. Klanten kunnen contact opnemen met Beauty by Tessa Elst voor het maken van een afspraak via telefoon, e-mail of social media.

Wil je weten wat Beauty by Tessa Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty by Tessa Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty by Tessa Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty by Tessa Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Beauty by Tessa Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty by Tessa Elst

Bezoekers bekeken ook