Good Lookin' by JJ

Good Lookin' by JJ is een Schoonheidssalon gelegen aan 1e Molenbergstraat 11a in Elst.

Meer informatie over Good Lookin' by JJ in Elst

Vanaf 1 januari 2023 geldt er een nieuwe prijslijst. Er zijn verschillende reacties geplaatst waarin mensen enthousiast zijn over de salon en de behandelingen. Er wordt gesproken over een gellak op natuurlijke nagels, een cosmetische voetbehandeling, het verven en in model brengen van wenkbrauwen, en een BIAB behandeling. De mensen zijn tevreden over de resultaten en prijzen de professionaliteit en nauwkeurigheid van de salon. Er wordt ook gesproken over het fijne contact met de eigenaar en het feit dat vervolgafspraken al gepland staan. De salon wordt als een aanrader gezien. De contactgegevens van de salon worden vermeld.

Wil je weten wat Good Lookin' by JJ verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Good Lookin' by JJ of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Good Lookin' by JJ? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Good Lookin' by JJ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Good Lookin' by JJ reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Good Lookin’ by JJ

Bezoekers bekeken ook